marime text:

INGROZITOR. Medicii n-au vrut sa-i extirpe un testicul, asa ca si l-a taiat singur!

In secolul XXI, intr-o comuna din Cluj, s-a petrecut o scena absolut socanta: disperat ca nu mai scapa de dureri in urma unei infectii puternice, un barbat de 78 de ani a vrut sa se "trateze" singur si si-a extirpat un testicol. Gestul lui este uluitor pentru oamenii din sat, care se duceau saptamanal sa il asculte predicand, la biserica baptista din localitate.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Predicatorul s-a ales cu  infectia in urma cu cateva saptamini. A mers la un spital in Cluj si i-a rugat pe medici sa-i extirpe testicolul care il durea, insa a fost refuzat si i s-a dat doar un tratament adecvat. Cum durerile nu s-au ameliorat, batranul a hotarit sa se "opereze" singur.

La inceput, cand au auzit grozavia, localnicii s-au temut ca poate intre barbat si sotia lui a avut loc un conflict si asa s-a ajuns aici, dar ii stiau oameni la locul lor.

Ingrozita, sotia barbatului a chemat o ambulanta. Omul a ajuns mai intai la Unitatea de Primiri Urgente din Cluj, de unde a fost transferat la Institutul de Urologie si Transplant Renal.

Dupa operatie, barbatul de 78 de ani se simte bine, dar asta nu inseamna ca pericolul a trecut. Medicii spun ca poate suferi o noua infectie si tocmai de aceea il vor tine sub observatie si zilele urmatoare.

De indata ce isi va reveni din punct de vedere fizic, va fi supus si unei expertize psihiatrice. Nimeni nu isi poate explica de ce a comis un gest atat de cumplit si dureros, mai ales ca este un om foarte echilibrat si respectat in comunitatea in care traieste impreuna cu familia sa. Sotia si copiii lui sunt si ei in stare de soc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu