marime text:

Au tinut cu dintii de masina! Au parcat ilegal, dar au stiut ce sa faca sa nu le fie ridicat autoturismul

Ridicarea unei masini din centrul orasului Deva s-a transformat intr-un circ, vineri. Cand a auzit ce se intampla, proprietarul autoturismului a venit in graba acolo si s-a urcat la volan, desi cei care se pregateau sa il lase temporar fara masina apucasera sa-i blocheze rotile.
Au tinut cu dintii de masina! Au parcat ilegal, dar au stiut ce sa faca sa nu le fie ridicat autoturismul

Omul a spus ca nu se mai desprinde de masina. A spus ca e gata sa plateasca pentru ca a parcat neregulamentar, dar stie ca atata vreme cat el este in masina, nimeni nu i-o poate ridica.

Culmea culmilor este ca barbatul de 33 de ani, administrator la o firma de constructii din oras, si-a chemat si furnizorii acolo, ca sa le semneze facturile de livrare a marfii, doar ca sa nu coboare din masina.

Intre timp, a aparut acolo si sotia omului care s-a urcat alaturi de el in autoturism.

Politistii comunitari s-au invartit mai bine de o ora in jurul masinii, au incercat sa rezolve intr-un fel problema si pana la urma au apelat la colegii lor de la rutiera.

Acestia au analizat problema si au decis ca in conditiile date nu pot decat sa dea amenda pentru parcare ilegala. Cum sotia proprietarului a spus ca ea este cea care a parcat aiurea, femeia a "incasat" amenda, plus 2 puncte de penalizare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu