marime text:

Angajat al SRI ranit in urma exploziei unei grenade!

O explozie s-a produs, marti dimineata, la o unitate militara din Chitila, care apartine Serviciului Roman de Informatii. In urma deflagratiei, un angajat a fost ranit si a fost dus direct la spital. Se pare ca explozia s-ar fi produs de la o grenada fumigena.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Explozia care s-a produs, marti dimineata, in Poligonul SRI de la Chitila si in urma careia un genist a fost ranit nu a fost urmata de incendiu, a declarat pentru MEDIAFAX seful Biroului de Presa al SRI Sorin Sava.
 
Sava a explicat ca a fost vorba despre o explozie a unei lumanari fumigene, iar deflagratia nu a fost urmata de incendiu.
 
El a precizat ca in urma exploziei un specialist genist al Brigazii Antiteroriste a fost ranit, fiind transportat la spital.
"Specialistul genist al Brigazii antiteroriste este internat in spital", a spus Sava, precizand ca SRI asteapta informatii despre starea acestuia de sanatate.
 
Potrivit acestuia, ranitul este maistru militar in Brigada Antiterorista, are 40 de ani si este un foarte bun specialist in domeniul pirotehnic, avand experienta interna si internationala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu