marime text:

Ancheta CNN: Romanii care isi prostituau rudele si le omorau in bataie!

Romania este sus in topul tarilor cu victime ale sclaviei sexuale. Este concluzia la care au ajuns reporterii CNN, veniti la noi pe urmele unei filiere de proxeneti, condusa de doi barbati tata si fiu. Ambii au fost condamnati la 21 de ani de inchisoare, in Marea Britanie, locul unde erau chinuite victimele.
Ancheta CNN: Romanii care isi prostituau rudele si le omorau in bataie!

Mergand pe urmele povestii, care a inceput in localitatea Buzescu, din judetul Teleorman, reporterii CNN se declara uimiti de amploarea pe care fenomenul o are in Romania si de cat de simplu le este traficantilor sa isi exploateze propriile rude sau cunostinte.

De altfel, peste 80% dintre victimele traficului de persoane le-au declarat anchetatorilor ca-si cunosteau raufacatorii dinainte.

Echipa de la CNN s-a aratat extrem de impresioanata de cazul Mirelei, o tanara de 18 ani care a fost gasita de politistii bucuresteni de la trafic de persoane intr-o pivnita. Fusese batuta crunt pentru ca a refuzat sa se vanda. A murit cateva zile mai tarziu, din cauza loviturilor. Cel care i-a facut asta a primit 25 de ani de inchisoare. Reporterii de la CNN l-au vizitat in penitenciar: 

"Am platit pentru ea 50 de dolari si am luat-o acasa". Acestia sunt termenii in care discuta traficantii. Un pumn de bani, pentru o viata de om....Numai anul trecut, peste o mie de romani, majoritatea fete tinere, au cazut victime traficului de persoane.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu