marime text:

Amenda data de politie, platita cu galeata! A adunat 1.000 de lei in monezi de 5 bani

O amenda "cu greutate" a fost achitata la Serviciul de Taxe si Impozite Locale din Constanta. Un tanar de 33 de ani si-a platit sanctiunile de circulatie in valoare de 1000 de lei in monede de cinci bani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul a incarcat cele 20.000 de monede intr-o galeata si s-a prezentat la ghiseu. In trei ore una dintre functionare a numarat o parte din bani, dupa care i-a dat o chitanta si l-a invitat sa revina luni pentru a preda si restul sumei.
 
Silviu Miroiu are 33 de ani si este din Constanta. A fost amendat in ianuarie pentru injurii aduse unui angajat al Politiei Locale care ii bloca rotile masinii din cauza ca parcase intr-un loc nepermis.
 
S-a considerat nedreptatit atunci si a refuzat sa plateasca amenda. Acum a primit o somatie prin care era informat ca urmeaza executarea silita. Omul a luat 1000 de lei, i-a schimbat in monede de cinci bani si s-a dus direct la Serviciul de Impozite si Taxe Locale.
 
Cei care au asistat la scena au avut pareri impartite.
 
Pana la sfarsitul programului, functionare reusise sa numere 743 de lei. Omul a primit o dovada de plata si va reveni luni pentru a achita restul de bani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu