marime text:

"Am pierdut tot si mi-am nenorocit familia" - marturia socanta a unui dependent de etnobotanice

Isi distrug viata, dar in acelasi timp ii nenorocesc si pe cei din jur. Vorbim de consumatorii de etnobotanice in randul carora s-au semnalat din nou situatii de-a dreptul dramatice. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doi tineri de 20 si 27 de ani au ajuns la camera de garda a celui mai mare spital din Iasi, dupa ce ierburile pe care le-au consumat le-au luat mintile. Unul dintre ei a incercat chiar sa se sinucida, dar a fost gasit in ultima clipa de tatal lui.

Cel mai recent pacient al medicilor din Iasi are 27 de ani si este de loc din Bucuresti. Tanarul si-a dat seama ca asa nu mai poate continua si cu ajutorul familiei a cerut ajutor. Pana acum isi teroriza parinti sa-i dea bani de droguri si in ultima vreme a ajuns sa cumpere de pe internet si cate 3 pliculete pe zi.

"'Am vrut sa ma spanzur, mi-am pierdut serviciul, mi-am pierdut prietenii, mi-am nenorocit familia. Mama mea de la 80 de kilograme a ajuns la 40. Mi-am vandut masina, mi-am vandut calculatorul, hainele, nu se mai intelegeau cu mine, am dat cu picioarele in usa, am spart geamul la dormitor, am dat in tatal meu, a chemat politia de citeva ori" - este marturia acestui tanar.

Miercuri noapte a ajuns la spitalul de urgente din Iasi si un tanar de 20 de ani. Cu lacrimi in ochi mama baiatului a povestit  ca de 5 ani traieste un adevarat cosmar.  

Dupa ce medicii de la urgente ii vor stabiliza, cei doi tineri vor fi trasferati la sectia de dependenti a Spitalului de Psihiatrie Socola.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu