marime text:

Africanii mediaza, Ghaddafi avanseaza - afla ce se mai intampla in Libia!

Muammar Ghaddafi a acceptat un plan de incetare a focului propus de o delegatie de lideri africani. Mediatorii se indreapta acum cu solia pacii spre Benghazi, bastionul rebelilor. Insa e putin probabil ca sefii acestora sa accepte orice solutie ce presupune ca liderul libian sau fiii lui sa ramana la putere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vizita emisarilor africani i-a dat ocazia lui Muammar Ghaddafi sa faca o noua baie de multime. Colonelul a fost inconjurat de sustinatorii sai, care scandau cu indarjire ca sunt gata sa isi dea viata pentru el.

Asa cum ii este obiceiul, liderul libian i-a primit in cort pe membrii delegatiei Uniunii Africane, conduse de presedintele Africii de Sud, Jacob Zuma. Acesta din urma a fost insotit de omologii sai din Mali, Mauritania si Congo, dar si de ministrul ugandez de externe. De la ceremonia de intampinare, n-au lipsit calaretii si femeile ofiter asezate in primele randuri ale garzii.

In urma discutiilor, liderul sud-african a declarat ca Muamar Ghaddafi a acceptat planul de pace menit sa puna capat conflictului izbucnit acum 8 saptamani. De la Tripoli, mediatorii au plecat spre Benghazi, sperand sa-i convinga si pe rebeli sa opreasca ostilitatile. Insa sefii acestora au anuntat deja ca insurectia va continua, daca Ghadaffi ori fiii sai raman la putere.

Intre timp, au continuat luptele - mai ales la Misrata si Ajdabiya, iar relatarile de pe front vorbesc despre zeci de morti.

Acuzand fortele lui Ghaddafi ca bombaredeaza "cu brutalitate" zone locuite de civili, NATO a anuntat ca va continua raidurile aeriene menite sa dezarmeze trupele loiale regimului. Numai ieri, sustin comandantii operatiuniilor, au fost distruse 25 de tancuri guvernamentale

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu