marime text:

Accident sau sinucidere? Sfarsit invaluit in mister pentru o batrana de 81 de ani

Sfarsit teribil pentru o batranica de 81 de ani, din Galati, care s-a prabusit in gol de la etaluj doi. Nimeni nu poate explica deocamdata cum s-a ajuns aici, dar sora ei povesteste indurerata ca nu avea niciun motiv sa-si puna capat zilelor, chiar daca vecinii s-au gandit imediat la o sinucidere.  
Accident sau sinucidere? Sfarsit invaluit in mister pentru o batrana de 81 de ani

Batrana era ingrijita de sora ei de aproximativ doi ani. Nu o scapa niciodata din ochi si avea grija sa nu plece nicaieri nesupravegheata. Acum i-a cerut sa o lase sa stea in dreptul geamului, ca sa simta razele soarelui si doar cateva clipe a lipsit de langa ea.

Titineta Popescu, sora batranei: "Am plecat la toaleta, iar ea mi-a spus ca  vrea la geam. Si-n timpul asta a cazut. Poate ca a ametit, nu stiu."

Antoaneta Iliev, fiica batranei: "Ea spunea ca vrea sa traiasca. Ne tot intreba de ce am inchis-o in casa. A spus ca vrea sa traiasca, nu sa moara. Eu cred ca a fost un accident, ca statea sus, pe pervaz, si spunea ca vrea soare."

Vecinii au o alta versiune. Spun ca nu de putine ori femeia se plangea ca o coplesesc necazurile. I

Politistii nu au gasit in locuinta niciun bilet de adio si dupa ce au pus cap la cap toate informatiile par sa incline spre varianta unui accident nefericit.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu