marime text:

Abia intors de la imperecheat, un porc si-a muscat stapana de organele genitale!

Caz socant intr-o localitate din Bihor. O femeie de 36 de ani a fost  atacata chiar de porcul din batatura, pe care il creste de ani buni. Se intorcea acasa cu el de funie, dupa ce l-a dus la imperecheat, cand vierul s-a indreptat spre ea si a muscat-o de organele genitale.
Abia intors de la imperecheat, un porc si-a muscat stapana de organele genitale!

Intamplarea s-a petrecut la cativa metri de locuinta femeii. Animalul nu era legat bine si cand l-a vazut ca se indreapta amenintator spre un vecin, femeia s-a pus intre ei. Atunci, vierul a atacat-o pe ea.

In mod normal, animalul nu ar fi avut de ce sa o atace pe femeie. Era obisnuit cu ea. Totusi, in momentul in care femeia a intervenit intre el si vecin, s-a impiedicat si probabil aceasta miscare brusca l-a speriat pe porc.

Plina de sange, femeia s-a urcat pe o banca din apropiere, ca sa scape de el si a strigat dupa ajutoare. Vecinii au luat-o pe brate si au dus-o pana la ambulanta chemata de urgenta acolo. Medicii au decis sa o transporte pe femeie la Spitalul judetean din Oradea, unde imediat a intrat in operatie. 

Starea femeii este stabila acum, insa medicii spun ca, cel mai probabil, nu va mai putea avea copii.

Vierul se pare ca va fi sacrificat, deoarece in familie sunt trei copii si parintii se tem sa nu fie si ei atacati de porcul agresiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu