marime text:

A stat trei ore cu mana prinsa intr-un utiljaj! Pompierii n-au reusit sa-l elibereze nici macar cu flexul!

Trei ore de suferinta l-au epuizat vineri noapte pe un tanar de 23 de ani, din Arges. Baiatul recolta porumbul si cand utilajul agricol s-a infundat, a vrut sa scoata cocenii intepeniti. Insa mina i-a fost prinsa, ca intr-o capcana, si oricat s-a zbatut, n-a mai fost chip sa o scoata. Cu bratul ramas liber, a scos telefonul mobil si a cerut ajutorul familiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chinuit de durere, tanarul si-a sunat parintii, care au crezut ca-l vor putea elibera, mai ales ca aveau cu ei si pe cativa sateni, ca ajutoare. O ora intreaga s-au agitat cu totii in jurul lui.

Vazand ca nimic nu da rezultat, oamenii au chemat ambulanta. Echipajul a avut un soc atunci cand a ajuns la ei. Nu-l putea ajuta pe baiat, cat timp nu era descatusat.

Nimeni nu s-a gandit insa ca si pompierilor le va lua aproape doua ore pana sa elibereze mana prinsa pana la umar in capcana de fier. Militarii au incercat mai intai cu departatorul. Nici cu flexul n-au avut mai mult succes.

Intre timp, tanarul abia mai rezista, mai ales ca a inceput sa cada o ploaie rece.

In cele din urma, pompierii au facut pe mecanicii agricoli: au desfacut utilajul surub cu surub.

Norocul tanarului a fost ca rana de la mana n-a provocat o hemoragie puternica, altfel n-ar fi supravietuit celor trei ore in care a fost captiv. Medicii de la spitalul judetean din Pitesti au constatat ca el are un deget fracturat, iar ligamentele, tendoanele si vasele de sange au fost afectate. Nu trebuie sa-i amputeze mana, insa nu pot spune daca baiatul nu va ramane cu handicap.

De ingrijiri medicale a avut nevoie si un prieten al sau, care a stat langa el pana cand pompierii au demontat utilajul agricol: cand i-a vazut mana ranita, plina de sange, acesta a lesinat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu