marime text:

A salvat alte vieti DUPA ce a fost ucis in bataie!

Dupa o viata zbuciumata, un barbat de 39 de ani din Timisoara a avut parte si de un sfarsit absurd, insa moartea lui nu a fost zadarnica. O bataie crancena de la rivalul cu care impartea aceeasi femeie l-a adus pe patul de spital in stare extrem de grava si medicii si-au dat seama ca nu pot face nimic pentru el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In schimb, alte vieti au renascut, dupa ce rudele lui au acceptat sa-i doneze organele.

Laurentiu aflase sambata ca iubita il inseala si s-a dus sa-i ceara socoteala rivalului sau. Acesta l-a asteptat insa cu pumnii inclestati.

Laurentiu s-a despartit de fosta lui sotie in urma cu patru ani si de atunci vecinii l-au vazut cu mai multe femei. Rudele lui sunt convinse ca orice pacate ar fi avut, s-au spalat acum cand organele lui au salvat alte vieti.

Inima barbatului a fost timisa prima cu un elicopter, la la Targu Mures.

Sfarsitul lui Laurentiu i-a dat o noua viata unui barbat 59 de ani din Cluj, a carui familie nu are destule cuvinte sa multumeasca pentru acest gest generos.

Daca in familia donatorului inimile sunt cernite si pline de durere, rudele barbatului de 59 de ani din Cluj au toate motivele din lume sa zambeasca. Un an a asteptat pacientul sa primeasca o inima noua.

Boala de care suferea nu poate fi tratata cu medicamente si singura lui sansa era acest transplant. Acum, la cateva ore dupa operatie, starea lui este foarte buna, dar va trebui sa mai ramana internat cel putin o saptamana la Institutul din Targu Mures.

Viata lui nu este insa singura viata salvata de gestul familiei barbatului din Timisoara: rinichii lui au fost trimisi la Cluj, iar ficatul la Bucuresti. Organele vor ajunge la alti oameni disperati, care au astfel sansa la o viata mai buna.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu