marime text:

A plecat in excursie cu scoala si se intoarce in sicriu! Copil de sapte ani, inecat sub ochii dascalilor

S-a deschis o ancheta la Baile Felix, unde un copil de sapte ani, originar din judetul Arad, a pierit intr-un tragic incident. Baietelul, plecat in prima sa excursie, a murit intr-un bazin cu apa termala.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ar fi alunecat pe margine si a cazut in apa adanca de doar 80 de centimetri. Putea fi salvat, daca l-ar fi vazut invatatoarea care trebuia sa-l supravegheze, striga, cu ochii in lacrimi, parintii.

Baiatul plecase de dimineata in excursie, la Baile Felix, impreuna cu sora lui mai mare si cu alti elevi din cinci clase ale scolii din comuna aradeana Vinga. Fiecare invatator avea in grija cate sapte copii. In multimea din bazin, se pare ca nimeni nu a observat cand copilul dispare in apa.

Desi bazinul avea o adancime de numai 80 de centimetri, baiatul nu a reusit sa iasa la suprafata. Manevrele de resuscitare, care au durat 40 de minute nu l-au readus la viata.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact cum s-a petrecut tragedia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu