marime text:

A murit in ziua in care implinea 19 ani si il ia in mormant si pe tatal iubitei lui!

In loc sa-si sarbatoreasca fiul, doi parinti din Prahova varsa lacrimi amare! Baiatul lor, care implinea sambata 19 ani, a pierit intr-o fantana, intoxicat cu monoxid. Odata cu el s-a stins si tatal iubitei lui pe care il ajuta sa curete putul.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aproape o ora s-au chinuit medicii sa-i readuca la viata. In zadar insa, spre disperarea rudelor.

Cu inima franta de durere, mama tanarului de 19 ani a privit cum medicii de la ambulanta i-au resuscitat fiul zeci de minute. Langa trupul baiatului zacea si tatal iubitei lui, si el fara suflare.

Baiatul venise sambata impreuna cu iubita si parintii ei, in comuna Posesti, ca sa isi serbeze ziua de nastere. Inainte de petrecere insa, tatal fetei l-a rugat sa il ajute sa curete fantana din curte. Inainte sa coboare in put, l-au golit de apa, cu ajutorul unei motopompe cu benzina. Gazele emanate le-au fost fatale, cred medicii.

Trupurile victimelor au fost duse la morga pentru autopsie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu