marime text:

A murit dupa ce s-a stropit cu benzina si si-a dat foc!

Motive numai de el stiute l-au impins pe un barbat din localitatea Siminoc, judetul Constanta, sa iasa brutal din aceasta lume. Desi avea nevasta, trei copii si o viata onorabila, a insistat sa moara.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost surprins de vecini in garajul casei, in timp ce se stropea cu benzina, dar nimeni n-a mai apucat sa il ajute. O valvataie puternica l-a invaluit si l-a mancat de viu.

Barbatul era casatorit de 35 de an si avea trei copii, fiecare la casa lui. Erau in bune relatii, tocmai de aceea rudele nu ii inteleg gestul.

Sotia lui este muta de durere. Nu gaseste motive care sa il fi impins pe barbatul ei sa isi doreasca atat de mult moartea. Spune ca toata ziua omul ei trebaluia prin gradina si se mandrea cu gospodaria lor, de altfel una dintre cele mai mandre din sat.  

Singura explicatie a specialistilor este ca intr-o secunda de ratacire  a intrat in depresie si totul s-a naruit in jur.

Politistii ancheteaza cazul desi stiu de la bun inceput ca au de-a face cu o sinucidere.

Dosarul ramane insa deschis pana cand vor fi audiati toti apropiatii omului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu