marime text:

A mers la doctor cu tot cu sarpele care a muscat-o!

De o situatie mai putin obisnuita au avut parte medicii de la Spitalul de Pediatrie din Iasi. O tanara s-a prezentat la ei si s-a plans ca a fost muscata de un sarpe. A fost totusi inspirata si curajoasa, pentru ca a prins reptila si a inchis-o intr-un borcan, pentru ca doctorii sa stie exact ce a muscat-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata de 17 ani tocmai se pregatea sa intre in casa, cand a simtit cum niste colti i s-au infipt in piciorul stang. Speriata, a strigat dupa ajutor, nu inainte sa puna celalalt picior pe capul reptilei.

Dupa ce au sunat la 112, rudele s-au gandit ca medicilor le-ar fi de mare ajutor sa vada sarpele, pentru ca astfel sa stie daca este sau nu veninos. Au pus reptila intr-un borcan, pe care l-au inchis bine si au plecat spre spital.

Cand au vazut sarpele, medicii au inlemnit. Si-au dat insa imediat seama ca nu era veninos, iar asta i-a ajutat sa aplice tratamentul necesar muscaturilor fara pericol letal.

Reptila a fost in cele din urma incinerata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu