marime text:

2 copii morti si inca unul in stare grava - parintii sunt principalii vinovati!

Inconstienta unor parinti din Botosani s-a transformat in drama. Cresteau 4 copii, dar l-au pierdut azi noapte pe unul dintre ei, care avea numai 3 ani intr-un incendiu izbucnit in casa. Astazi, inca unul dintre frati a murit la spitalul unde fusese adus, in timp ce surioara lor de 4 ani se lupta sa traiasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei 3 copii, de un an si jumatate, 3 si 4 ani, erau singuri acasa. Tatal este la munca in strainatate, iar mama plecase in vizita la niste rude. Scanteia unui taciune cazuta din soba a aprins fulgerator covorul din camera unde erau cei mici. Vecinii au observat fumul si au chemat pompierii, dar era deja mult prea tarziu.

Pentru baietelul de 3 ani medicii n-au mai avut ce sa faca. Pe ceilalti doi i-au transportat cu elicopterul la Bucuresti. Cel mai mic, de un an si jumatate, n-a rezistat din pricina ranilor.

Medicii se lupta sa o salveze pe sora lor, de patru ani, care a suferit si ea arsuri grave.

Culmea este ca in urma cu un an parintii i-au dus pe cei mici la Protectia Copilului, spunand ca nu-i pot intretine, insa dupa cateva luni i-au luat inapoi acasa.

Cei de la Protectia Copilului vor analiza maine maine cazul. Si politia a intrat pe fir. Mama poate fi acuzata ucidere din culpa, daca autoritatile vor stabili ca este responsabila pentru moartea celor mici.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu