marime text:

Top 5 procese ridicole din sport - cum a fost Jordan dat in judecata de un om cu care semana prea mult!

Daca multi viseaza sa semene cu vedeta preferata, un barbat din Statele Unite i-a cerut 830 de milioane de dolari despagubire lui Michael Jordan pentru ca seamana prea mult cu el! E doar unul din cele mai ridicole procese din sport din toate timpurile.
Top 5 procese ridicole din sport - cum a fost Jordan dat in judecata de un om cu care semana prea mult!

In 2006, Allen Heckerd i-a dat in judecata pe Michael Jordan si pe fondatorul Nike, Phil Knight, motivandu-si procesul prin asemanarea prea mare cu legenda NBA. Barbatul sustinea ca sufera in fiecare zi in care oamenii il confunda cu Jordan, fiind foarte afectat emotional. 830 de milioane de dolari a fost suma la care si-a evaluat Heckerd "drama", dar a renuntat in foarte scurt timp la proces.

In 2005, un telespectator a dat in judecata show-ul "Pariu cu Frica", cerand daune de 2.5 milioane de dolari. Motivul? I s-a facut rau cand a vazut cum oamenii mananca sobolani, a fugit spre baie sa vomite si in drum s-a lovit de tocul usii. Judecatorul a considerat plangerea ridicola si a anulat procesul.

In 2004, un barbat din New Jersey a dat in judecata o echipa de baseball pentru ca a fost lovit de o minge de in timp ce isi cumpara o bere la unul dintre chioscurile din stadion.

In 2003, suporterii furiosi au intrat pe teren si s-au catarat pe poarta, care s-a prabusit cu ei. Unul dintre fani a dat in judecata firma care fabricase poarta, spunand ca aceasta trebuia construita pentru a rezista in orice conditii.

In 1998, un jucator de baschet a dat in judecata NBA-ul, cerand asociatiei sa-i plateasca salariul de 30 de milioane de dolari pe care nu-l mai incasa din cauza unei suspendari. Latrell Sprewell primise un an de suspendare dupa ce si-a sugrumat antrenorul in timpul unei dispute pe teren.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu