marime text:

Religia folosita pe post de cod de puscariasi - misterul extraordinar al tatuajelor rusesti!

Semnificatia tatuajelor in Statele Unite e simpla - desenele indica gasca sau crimele comise, dar in Rusia ele inseamna mult mai mult de-atat. O adevarata istorie sta in spatele fiecarui insemn de pe corpul unui detinut.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sistemul vizual este complex si dateaza inca de la inceputul secolului 20. In 1920 au aparut primele sisteme de tatuaje, cu imagini religioase doar ca forma, nu si ca sens.

De exemplu, imagini cu manastiri si catedrale sunt des intalnite, dar ele nu reprezinta casa lui Dumnezeu. Numarul de turle reprezinta anii de inchisoare sau numarul de condamnari ale fiecarui detinut.

O cruce pe piept inseamna ca purtatorul ei este un hot, iar literalmente inseamna "printul hotilor" si este considerat un tatuaj extrem de important.

Fecioara Maria si pruncul Iisus inseamna ca detinutul a fost un hot de cand era mic.

Acum multi ani, imaginile lui Stalin si Lenin erau tatuate peste zona inimii si a altor organe vitale pentru a-i impiedica pe gardieni din a-l lovi sau impusca pe prizonier in acel loc. Asta pentru ca gardienii nu ar fi lovit niciodata in imagini atat de sacre. De cand a cazut comunismul, figurile politice au fost inlocuite cu altele emblematice ale culturii ruse.

Alte simboluri politice includ si svastica, simbol ce nu implica apartenenta la nazism a celui care il poarta, ci doar un tatuaj general impotriva autoritatilor idn Rusia si poate semnifica si o condamnare pe viata.

Animalele poarta si ele un inteles aparte. Pisica este tatuajul comun al hotilor, iar sarpele in jurul gatului se declara influentat de partidul comunist. Paianjenul este un dependent de droguri, iar vulturul e simbolul unui bandit, in timp ce taurul reprezinta un "peste".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu