marime text:

Printesa Diana - asasinata pentru dezvaluirile despre comertul cu arme pe care urma sa le faca

Avocatul Michael Mansfield a declarat ca printesa Diana a fost asasinata in 1997, nicidecum nu a murit in urma unui accident - versiunea oficiala in cazul cumplitei tragedii. Motivul ar fi fost acela ca Diana planuia sa faca dezvaluiri cu privire la rolul Marii Britanii in comertul cu arme.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Michael Mansfield a declarat pentru un ziar britanic ca printesa intentiona sa publice un jurnal exploziv pentru a demasca persoanele cele mai implicate in productia britanica de mine antipersonal. "Toata lumea isi aminteste ca a facut campanie impotriva minelor antipersonal. Eu cred ca planuia diverse vizite. Fusese in Angola si urma sa mearga in Cambodgia. Un numar mare de mine antipersonal au fost fabricate de britanici. Ea sustinea ca avea un jurnal exploziv, prin care urma sa expuna persoanele cele mai implicate in piata britanica de armament", a declarat avocatul.
 
Printesa de Wales a produs nemultumiri unor ministri in momentul cand a facut apel la o interzicere la nivel international a minelor antipersonal, inaintea mortii sale, in 1997. Ea a facut aceste declaratii intr-o vizita foarte mediatizata, in Angola, unde s-a intalnit cu cateva dintre zecile de mii de victime inocente ale minelor. Ministrul consevator al Apararii din acea vreme, Earl Howe, a afirmat ca era neinformata in legatura cu acest subiect.
 
Campania printesei Diana impotriva minelor antipersonal si planul de a dezvalui secrete despre comertul cu armament, in opinia avocatului, "nu au fost fara legatura" cu accidentul de masina in care printesa Diana si iubitul ei , Dodi al-Fayed, au murit, la Paris, la 31 august 1997. "Un martor care o cunostea bine" a spus ca printesa avea un "jurnal de dezvaluiri", iar o cutie de documente, care lipsea, ar putea contine informatii "cruciale", a mai spus avocatul.
 
El l-a reprezentat pe tatal lui Dodi al-Fayed, Mohamed al-Fayed, in cadrul unei investigatii asupra mortii cuplului. El a declarat ca a crezut ca moartea printesei era suspecta, imediat dupa ce vestea acesteia a fost anuntata de presa din intreaga lume. De atunci, "am ramas cu impresia ca nu a fost un accident", a adaugat el.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu