marime text:

Lesbiana-vampir care a ingrozit Australia - "disperata dupa sange"!

Tracey Wiggington s-a considerat intotdeauna un vampir. Setea de sange a impins-o spre o crima de o brutalitate incredibila.
Lesbiana-vampir care a ingrozit Australia -  disperata dupa sange !

Tracey Avril Wiggington s-a nascut pe 4 august 1965 si a devenit cunoscuta ca "Lesbiana Vampir" dupa o crima pe care a comis-o in 1989.

In toamna acelui an, Wigginton si iubita ei Lisa Ptachinski au iesit alaturi de un alt cuplu de lesbiene intr-un club dedicat femeilor cu orientari sexuale similare. Auto-proclamata vampir, Wigginton le-a anuntat pe prietenele ei ca are o "foame" incredibila si ca trebuie sa bea sange uman.

Inainte de miezul noptii, cele patru femei au parasit clubul in cautarea unei victime. L-au gasit pe Edward Baldock, un barbat de 47 de ani, tata a 5 copii. L-au ademenit pe acesta in masina lor, promitandu-i o partida de sex. L-au dus apoi pana intr-un parc din orasul australian Brisbane.

Acolo, Wigginton l-a injunghiat de 15 ori pe barbat, atat de tare incat aproape ca l-a decapitat. Lesbiana Vampir i-a baut apoi tot sangele lui Baldock. Politia l-a gasit a doua zi aproape gol, doar cu sosete in picioare. Au reusit sa le identifice pe femei doar pentru ca Wiggington si-a uitat cardul de la banca in pantofii barbatului

Toate femeile au primit condamnari - Wiggington si iubita ei au primit inchisoare pe viata, una dintre complicele lor fiind achitata pe motiv ca nu a luat parte intr-un rol activ la crima. Wigginton este si acum in spatele gratiilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu