marime text:

Fotomodelul sexy, miliardarul cu 22 de sotii si copilul terorist - cunoaste-i pe ceilalti Bin Laden

Clanul Bin Laden a trait in ultimii zece ani cu stigmatul celei mai infame familii din lume, dar cu toate acestea majoritatea membrilor lui s-au descurcat si au facut bani - asa cum a facut dintotdeauna familia Bin Laden, una dintre cele mai bogate familii din Orientul Mijlociu.
Fotomodelul sexy, miliardarul cu 22 de sotii si copilul terorist - cunoaste-i pe ceilalti Bin Laden

Tatal lui Osama, Sheikh Mohammed Bin Laden, un imigrant din Yemen, care a trait in Arabia Saudita, a facut o avere de miliarde de dolari si a avut 22 de sotii. Osama a avut mai mult de 50 de frati.

Stilul de viata al familiei era mai curand occidental, decat traditional islamic... o fotografie facuta in 1971, pe cand Osama (al doilea din dreapta, cu pulover verde), ii infatiseaza pe o parte din frati, care erau in excursie in Suedia. Tinuta lor era lejera si foarte la moda. La acea data, tatal copiilor era deja mort, dupa un accident aviatic.

Afacerile au fost preluate in mare masura de cel mai mare frate, Salem. Acesta a ajuns chiar mai cunoscut decat tatal sau, s-a imprietenit cu regi, a avut legaturi chiar si cu familia lui George Bush.

Salem, fotografiat in 1975 impreuna cu familia, a murit in 1988 intr-un accident aviatic, ca si tatal sau.

Clanul Bin Laden detine actiuni in companii importante cum ar fi Microsoft sau Boeing, acestea fiind controlate printr-o companie din Elvetia, care ii apartine unuia dintre frati,Yeslam Bin Laden.

Acesta a trait cei mai multi ani din viata in Elvetia, are cetatenia acestei tari si este unul din cei mai bogati oameni din tara. Este unul dintre cei mai emancipati frati ai teroristului, nu la fel de mult ca fiica lui, Wafah Dufour.

S-a nascut in California si studia Dreptul exact in perioada in care unchiul ei a coordonat atentatul de la 11 septembrie. Insa ea nu a fost disturbata de evenimente si de faima familiei... a pozat in reviste in lenjerie intima si a incercat sa-si construiasca o cariera de cantareata, fiind foarte departe de radicalismul unchiului ei, Osama.

Din a treia generatie a clanului Bin Laden se disting si cativa dintre fiii lui Osama. El si-a dorit ca acestia sa-i urmeze calea, dar nu toti au dorit asta. Omar a fost luat de mic in taberele Al Qaeda din Afganistan si Sudan, dar acesta s-a dezis mai tarziu de tatal sau si a incercat sa-si contruiasca o viata care nu are nimic in comun cu crezul tatalui.

Fiul favorit al lui Osama si cel care i-a urmat calea, este Hamza, acum de aproximativ 19 ani. O inregistrare din 2005, pe cand acesta avea doar 14 ani, il arata intr-un atac armat din Afganistan. Avea o pusca atomata si a tras in fortele de securitate.

Hamza a fost implicat in mai multe atentate si in prezent este ascuns.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu