marime text:

Camera pentru criminalisti - filmeaza si un milion de frame-uri pe secunda! VIDEO

Directia, unghiul si viteza cu care un glont intra in tinta sunt elemente esentiale pentru un criminalist in investigatiile sale. Studiul amanuntit asupra lor se face doar cu ajutorul camerelor de mare viteza.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Televiziunea si cinematografia lucreaza cu 29.97 cadre pe secunda (NTSC), 25 cadre pe secunda (PAL) si respectiv 24 de cadre pe secunda (filme). O camera de mare viteza trece de un milion de cadre pe secunda, astfel ca atunci cand este rulata in ritm normal, imaginile in slow motion oferite sunt absolut spectaculoase.

Folosita de criminalisti, dar mai ales de producatorii de armament, camera de mare viteza ajuta la studiul asupra comportamentului unui glont la contactul cu diverse suprafete dure. Cum ricoseaza, cum se deformeaza si ce pagube produce sunt cateva din elementele urmarite la aceste teste.

Si in emisiunile TV camerele de mare viteza au inceput sa fie foarte folosite, cele mai cunoscute exemple fiind Mythbusters si TimeWarp.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu