marime text:

A impuscat-o in cap in timp ce ii recita un poem si apoi a prajit-o la tigaie!

Justitia japoneza nu exista, cel putin nu in conditiile in care unui canibal ii este permis sa mearga liber pe strazi.
A impuscat-o in cap in timp ce ii recita un poem si apoi a prajit-o la tigaie!

Issei Sagawa a tras un glont in capul lui Renee Hartevelt in timp ce aceasta ii recita un poem in germana. Tanara olandeza n-a anticipat pentru nicio secunda ca acesta ii va fi tragicul destin in momentul in care a acceptat sa mearga in apartamentul colegului de facultate. Dupa ce a ucis-o, Sagawa i-a mancat carnea cruda, in timp ce alte parti le-a pus la tigaie.

A fost extradat in Tokio, unde a fost rapid eliberat. E si acum in libertate, i se spune Sagawa-kun (kun insemnand tanar, dragut si inocent in japoneza). A aparut la televizor si in reviste si a scris o carte despre crima pe care a comis-o, carte ce a devenit best-seller.

Nu e singurul caz de acest gen. Lindsay Hawker a fost batuta si strangulata, iar apoi dezbracata si ingropata intr-o baie de nisib de catre Tatsuya Ishihashi. Politistii au inceput investigatiile doar dupa nenumarate presiunii facute de prietenii lui Lindsay. Opt politisti au fost in apartamentul lui Ishihashi, unde corpul a fost gasit, dar criminalul a ramas un om liber.

Corpul dezmembrat al lui Lucie Blackman a fost gasit intr-o pestera pe proprietatea lui Joji Obara. Capul lui Lucie era intr-un bloc de beton. Si in acest caz, criminalul a fost gasit nevinovat in ciuda nenumaratelor probe ce il acuzau.

Sunt trei cazuri absolut socante, cu decizii revoltatoare ce au ridicat mari semne de intrebare cu privire la obsesia japonezilor pentru tot ce e morbid.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu