marime text:

8 oameni in toata firea care si-au iesit din minti la un eveniment sportiv

Parintii uneori isi ies din minti cand odraslele sunt pe un teren de sport intr-o competitie fie ea si lipsita de importanta. Unii dintre ei insa intrec orice limita.
8 oameni in toata firea care si-au iesit din minti la un eveniment sportiv

8. Construieste-i casca lui Sfarma-Piatra - Dentist de profesie, doctorul Stephen Cito i-a modificat fiului sau casca de fotbal american atat de mult incat aceasta a devenit suficient de taioasa incat sa taie o coperta de revista. Pana cand arbitrii s-au prins de ce se intampla, mai multi jucatori au fost luati cu targa de pe teren. Unul dintre ei a ajuns chiar la spital unde i s-au aplicat 10 copci.

7. Otraveste-i rivalul pe post - Pentru ca fiul sau avea o problema cu un coleg de echipa, tatal l-a sfatuit sa-i toarne acestuia in suc o substanta chimica ce provoaca voma. Ghinionul a facut ca intreaga echipa sa bea din sucul otravit, cu totii fiind dusi de urgenta la spital. Nici n-a fost greu pentru politisti sa identifice vinovatul, din moment ce acesta era singurul ce scapase intreg din toata povestea.

6. Cumpara o liga pentru fiul tau si apoi distruge-o - Pentru ca isi dorea atat de mult ca fiul sau sa joace fundas intr-o echipa buna, un parinte a scos 150.000 de dolari din buzunar si a construit propria liga de fotbal. In ultimul meci al sezonului, baiatul a fost trimis in ofensiva, ceea ce l-a facut pe tata sa-si piarda mintile, sa schimbe toti antrenorii si in cele din urma sa inchida intreaga competitie.

5. Cu satarul la scandal - antrenoarea unei echipe de volei n-a vrut sa accepte ca echipa ei poate pierde un meci din cauza unui fan ce facea scandal. A mers imediat la masina si s-a intors c uun satar in mana! A fost potolita inainte de a face un gest stupid, dar lumea a ramas cu o intrebare foarte pertinenta - "ce cauta o asemenea arma alba in masina antrenoarei?"

4. Politistul care mituieste jucatori de 10 ani - pentru doi dolari, un pusti de 10 ani s-a lasat convins sa-i arunce o minge direct in cap unui adversar la un meci de baseball. Banii i-a primit de la un politist, care nu mai suporta sa-l vada pe teren pe pustiul lovit. Pentru ca baiatul mituit a povestit tot, politistul a ramas fara insigna.

3. Mama care n-are nimic de ascuns - o femeie s-a aprins atat de tare la un meci de hochei incat a renuntat rapid la bluza. N-a contat ca pe teren era si fiul ei ce abia trecuse de 10 ani, mamica si-a agitat sanii goi in directia echipei adverse. Tactica a functionat, echipa ei a castigat meciul cu 4-0, dar ea a fost suspendata pentru un an de zile.

2. Marea Piramida a bataii - pentru a sarbatori victoria echipei in care jucau copiii lor, parintii s-au suit unii peste altii intr-o piramida a victoriei. Atat de tare s-a suparat un parinte din echipa adversa incat a atacat intreaga piramida cu .. o umbrela! Totul s-a transformat intr-o bataie generala care s-a lasat cu victime si arestari.

1. Asasinul platit si majoreta - o mama nu vroia sa vada sub nicio forma cum fiica ei era depasita in concursul de majorete de marea ei rivala. Planul gandit a fost realmente diabolic. Femeia a angajat un asasin platit pentru a-i ucide mama rivalei, logica fiind ca atunci fata n-ar mai avea chef de niciun concurs. Din fericire planul a picat, femeia a fost arestata si a stat 6 luni la inchisoare, fiind sub observatie apoi timp de un deceniu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu