marime text:

Roman, pe lista FBI cu cei mai cautati hackeri

Un roman in varsta de 31 de ani figureaza pe lista Serviciului Federal de Investigatii din SUA (FBI) cu cei mai cautati cinci suspecti de comiterea unor infractiuni cibernetice.
Roman, pe lista FBI cu cei mai cautati hackeri

Conform site-ului oficial al FBI, Claudiu Virgil Turlea este suspectat de apartenenta la o retea careia i se atribuie fraude in valoare de 4,3 milioane de dolari. Aceste infractiuni ar fi fost comise in perioada ianuarie - iulie 2008.


Hotii de pe Internet patrundeau in conturile bancare ale companiilor americane, furau datele de acces si deturnau sute de mii de dolari.
Reteaua este suspectata si de inselarea a mii de persoane prin organizarea de licitatii fictive pe Internet.

In iulie 2008, autoritatile din Ohio au emis un mandat de arestare federal pe numele lui Claudiu Virgil Turlea, sub acuzatia de frauda informatica, frauda bancara si spalare de bani.

Conform FBI, el este "un cunoscut membru al retelelor infractionale romane" si se banuieste ca ar putea fi in Canada.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuradu (2011-04-11 16:48:50)
daca vad pe cnv cu cod pe conquiztador ce fac? zicetimi va rog pe id meu radugabi92 pwp la toti care ma ajuta
raspunde »
UITATI AICI UNUL DINTRE CELE MAI MARI CHATURI ONLINE (2010-12-29 16:17:39)
UITATI AICI UNUL DINTRE CELE MAI MARI CHATURI ONLINE MEREU ONLINE MEREU DESCHIS INCEARCAL SI TU! http://*****/studiou/com SI RECOMANDAM SI UN PLAYER PENTRU SITE,BLOG,FORUM!
raspunde »
SyntheticAnaliser (2010-12-19 10:07:05)
aoleo cetăţeni euro-balcano-traco-geti....dacă cineva te vede mai puţin pregătit,civilizat sau organizat nu este recomandat nici un gest sau act copilăresc sau stupid prin care ai demonstra exact validitatea celor susţinute de ei...adică,prin vehicularea prin presă a acţiunilor lui Ţurlea s-a mai aflat de încă un hoţ,criminal,urmţrit general,şi de acestă dată apartenent unei naţii atotcunoscute prin lume :))) scuze pt. nivelul vorbit ai limbii voastre, Hellmuth Schoessinger
raspunde »
smyth_makoto21 (2010-12-18 14:27:21)
Romanii nu sunt cum sunt vazuti ei la nivel international, sunt printre noi si persoane foarte inteligente care ar putea ocupa posturi importante in mari companii care sunt prezente la nivel mondial. Suntem priviti ca ultimii prosti de pe Pamant, imi cer scuze fata de toti cei ce vor citi comentariul dar acesta este adevarul. Undeva eu cred ca ar trebui sa se opreasca toate aceste nedreptati fata de romani. Felicitari lui Claudiu pentru ceea ce a facut! DACA NOUA , ROMANILOR, NU NI SE DA O SANSA, O VOM CAUTA SI NE-O VOM LUA SINGURI!!!
raspunde »
Daniel (2010-11-27 19:58:03)
Sa vad acum daca mai zic aia ca romanii is prosti si nu stiu sa umble la calculator! :))
raspunde »
SaPuN (2010-11-22 01:24:57)
bravo lor ca au reusit sa faca si asta, parerea mea este ca o merita . spor in continuare
raspunde »
Mihay (2010-11-09 14:01:07)
bravo lui e bine ca se descurca ...
raspunde »
wtf (2010-11-07 03:05:14)
respect, pt cei putini care fac ceva ,rusine pt cei multi care nu fac nimic,daca e considerat hacker de americani englezi sau alta natie care se cred zei pe acest pamant ,asta inseamna ca pt noi romani de rand e cel mai bun prieten
raspunde »
Hk@aol.com (2010-10-31 02:16:46)
Sunt acuzat pt aceleasi infractiuni si tot americanii sunt partea vatamata , numai ca diicot romania s'a autosesizat fara plangere . Nu regret nimic din ce am facut si o voi face incontinuare . Cand pe teo peter l'a omorat un american Romania nu a facut nimic de frica americanilor , pt inaltii statului americanii sunt ca un Dumnezeu, sunt mandru ca sunt printre romanii care ii jefuieste pe cei mai mari jefuitori ai planetei , petrol fura , minti luminate fura din tari sarace , bani prin sistemul bancar fura .
raspunde »
:)) (2010-10-30 14:51:53)
huhhh, m-am mai linistit, am crezut k sunt eu :)))
raspunde »