marime text:

Portretele robot - singura sansa pentru a prinde doi barbati care au jefuit o femeie din Bucuresti

Politistii bucuresteni continua vanatoarea pentru a-i prinde pe cei doi talhari care au jefuit o femeie. Indivizii au lovit-o in fatza si i-au furat 70 de mii de lei, i-ar apoi s-au facut nevazuti.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Primul suspect a fost descris ca un barbat, de 30 de ani, inaltime 1.75, ten inchis,fata rotunda,  par negru tuns scurt. 

Al doilea suspect: barbat 26-27 de ani, inaltime 1.75 constitutie atletica ,ten inchis,  fata ovala ,par de culoare inchisa, sapca neagra pe cap .

Cei doi au atacat o femeie de 37 de ani din Bucuresti pe care au talharit-o in scara blocului unde locuia.

Cele doua portrete robot intocmite in urma descrierii sunt singurele indicii pe care le au in momentul de fata politistii. Ele nu trebuie privite insa ca niste fotografii.

Dan Voinea, decan facultatea de drept Titu Maiorescu"Evident ca victima este sub imperiul socului si ceea ce ea a vazut poate nu este intocmai ca in realitate. Poate ca omite anumite trasaturi, poate ca din cauza  evenimentului in sine nu mai tine minte cu exactitate semne particulare"

Asa ca agentii cauta persoane cu semnalemnte asemanatoare, care sa se potriveasca profilului agresorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu