marime text:

Feriti-va de violatorul din Parcul Pantelimon - sase victime in ultimele zile

"Un monstru se plimba printre noi si poate ataca oricand, daca nu este prins mai repede". Doua tinere fac un apel disperat, dupa ce au fost batute si violate in parcul Pantelimon, din Bucuresti. Atacatorul este recidivist, iar in ultimele zile a profitat de doua fetite si patru femei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doua dintre victime se plimbau linistite pe o alee din parc. Au facut imprudenta sa treaca pe acolo seara, desi erau lipsite de aparare.

Fetele s-au speriat ingrozitor. Amenintate cu moartea, nu au mai avut cale de scapare.

Infiorator este ca barbatul a nenorocit si o fetita de 13 ani, dar si pe matusa ei. A cincea victima a fost o copila de 11 ani, de care nu a profitat, dar i-a furat cerceii.Toate acestea s-au intimplat pe parcursul a trei saptamani.

De fiecare data individul si-a condus victimele pana la iesirea din parc, ca sa se asigure ca nu vor striga dupa ajutor. Apoi disparea.

De negasit este si acum. Politistii sectiei 23 l-au identificat si au facut sase perchezitii, insa parca a intrat in pamant.

Barbatul se numeste Dan Mustata, are 33 de ani, si este recidivist. A stat dupa gratii cinci ani tot pentru viol.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu