marime text:

CRIMINAL PERICULOS in libertate! Barbatul care l-a ucis pe sotul fostei iubite este de negasit

Judetul Maramures fierbe de cand un barbat de 37 de ani, cu mintea intunecata de o gelozie bolnava, l-a ucis pe sotul fostei salei iubite, iar pe ea a ranit-o grav.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectul este cautat acum si in gaura de sarpe, iar politistii spera ca astazi sa poata sta de vorba si cu femeia. Victima a fost operata aseara la gat si la fata, iar acum incepe sa-si revina din anestezie. Daca medicii le vor permite, politistii o vor audia chiar astazi. 

Poate femeia ii va ajuta cu vreun indiciu despre locul unde s-ar putea ascunde fostul ei iubit, pe care il parasise ca sa se impace cu sotul sau. Barbatul a fost dat deja in consemn la frontiera si in urmarire generala, iar oamenii legii au organizat filtre in tot judetul Maramures.

Ei nu cred ca suspectul, care este de loc din judetul Braila, ar fi apucat sa se indeparteze prea mult de orasul Sighetul Maramatiei, unde si-a atacat victimele si nu exclud sa se fi ascuns la vreo stana din apropiere.

De asemenea, ancheta trebuie sa stabileasca si de ce nimeni nu a miscat vreun deget impotriva barbatului de 37 de ani, desi femeia a depus o plangere la politie pentru ca o hartuise.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu