marime text:

Condamnat la 7 ani de inchisoare si dat in urmarire, Dinel Staicu si-a schimbat numele!

Mandatul de urmarire nationala pe numele lui Dinel Staicu este gresit. Fostul patron al Universitatii Craiova se numeste mai nou, Dinel Nutu, dupa ce a preluat numele de familie al sotiei, la inceputul lunii aprilie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Autoritatile se gandesc ca poate condamnatul a parasit deja tara, dupa sentinta definitiva de 7 ani de inchisoare, intr-un dosar de frauda de peste 5 milioane de euro.

Dupa pronuntarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti, Dinel Staicu nu a mai fost gasit acasa de agenti, asa ca a fost dat in urmarire nationala. Ce nu stiau anchetatorii era ca inainte de emiterea mandatului, Dinel Staicu devenea oficial Dinel Nutu. Pe 1 aprilie, isi ridica buletinul cu numele cel nou. In 4 aprilie venea si sentinta.

Politistii nu au aflat mai devreme de miercuri despre modificarea numelui, pentru ca baza nationala de date se actualizeaza la zece zile.

La fel de surprins de veste a fost si Adrian Mititelu, cel caruia Dinel Staicu i-a vandut in trecut clubul de fotbal Universitatea Craiova.

Autoritatile nu exclud nici varianta ca Dinel Nutu, fost Staicu, sa fi iesit deja din tara, insa nu le este usor sa confirme ipoteza. Si asta pentru ca in Romania, tara membra UE, controlul la frontiera este unul sumar si aleatoriu, iar iesirile in spatiul Uniunii nu sunt inregistrate.

Anchetatorii spun ca "s-au inceput demersuri pentru ca toate actele de urmarire, inclusiv mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea sa fie modificate pe noul nume".

Staicu a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare, de catre instanta suprema, pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul privind falimentarea Bancii Internationale a Religiilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu