marime text:

Banditul travestit e de negasit! Jefuieste casa dupa casa, deghizat in femeie!

Un maestru al deghizarilor, care da spargere dupa spargere de aproape un an, este cautat de politistii din trei judete: Bacau, Neamt si Vrancea. Barbatul este suspectat ca a comis mai mult de zece furturi din locuinte si institutii, dar politistii nu reusesc sa-l prinda, chiar daca l-au identificat intre timp.
Banditul travestit e de negasit! Jefuieste casa dupa casa, deghizat in femeie!

Politistii spun ca barbatul actioneaza cel mai adesea deghizat in femeie. Intra in casele oamenilor si fura tot ce ii cade la mana. Mai mult, in unele cazuri, dezleaga si cainii proprietarilor, ca sa le arate ca nimic nu il poate opri.

Din august anul trecut si pana acum, individul a dat opt spargeri in locuinte. Este vorba doar de plangerile depuse la politie, pentru ca numarul pagubitilor ar putea fi si mai mare.

Tocmai de accea au vrut sa faca publica fotografia barbatului, pentru ca cei cu care ar putea intra in contact sa-l recunoasca. Omul are 33 de ani, 1 metru 75 inaltime, 65 de kg, fata ovala, par saten si ochi caprui. Cine poate da detalii despre el este rugat sa sune la 112.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu