marime text:

1 milion de euro recompensa pe capul unui bandit grec ce se ascunde in Romania

I se spune "Robin Hood", pentru ca isi impartea prada cu saracii, dar chiar si asa autoritatile elene sunt gata sa dea oricui un milion de euro daca il denunta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Informatia este valabila si pentru noi romanii, intrucat exista informatia potrivit careia acest bandit grec, extrem de violent, s-ar putea ascunde pe teritoriul tarii noastre.

Barbatul, condamnat pentru rapiri si jafuri armate la banci, este vestit in intreaga lume, dupa ce a evadat din penitenciar cu un elicopter.

Vasili Paleokostas a disparut dintr-o puscarie de maxima securitate. Odata cu el a urcat in acest elicopter si un detinut albanez condamnat pentru crima. Gardienii au deschis focul asupra aparatului de zbor, dar li s-a raspuns cu rafale de arma automata.

Se intampla in 22 februarie 2009, iar de atunci Vasili Paleokostas a disparut fara urma. Autoritatile de la Atena lanseaza acum urmatoarea teorie: cum evadatul cunoscuse un roman in inchisoare, politistii presupun ca acesta sa se fi ascuns in Romania. Ei l-au dat in urmarie internationala si au cerut poltiistilor de la Bucuresti sa ii sprijine. Cel care va da indiciile necesare pentru prinderea lui va castiga 1 milion de euro.

De ce o suma asa de mare? Poate si pentru ca Paleokostas a umilit de doua ori politia elena. Evadarea din 2009 este doar reeditarea unei intamplari din 2006. Si atunci Paleokstas a avut complici care l-au salvat in zbor.

Vasili Paleokostas a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru rapire si talharie, asa ca este considerat un infractor periculos. El ar fi jefuit banci cu mana armata, ar fi atacat sectii de politie si ar fi trimit un colet cu o bomba ministrului de interne.

Daca il vedeti nu incercati sa-l retineti: doar anuntati politia. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu