marime text:

"Ma duc la 3 metri sub pamant" - biletul lasat de un copil disparut, care pana la urma s-a intors acasa!

Dupa o noapte intreaga de cautari febrile, griji si lacrmi din partea unor parinti din Gorj, care isi cautau baiatul de 14 ani, joi, le-a venit inima la loc. In timp ce politisitii si jandarmi au scotocit imprejurimile in cautarea lui, baiatul s-a strecurat in casa si, de dimineata, parintii l-au gasit dormind dus.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-au bucurat enorm mai ales ca nu mai sperau sa-l gaseasca in viata, dupa ce copilul le-a lasat un bilet in care le spunea ca e gata sa-si ia zilele.

Acum cateva zile, un vecin, fost politist, l-a acuzat pe Marian ca i-ar fi furat sapte porumbei. Barbatul si-a gasit pasarile in curte la familia baiatului. Parintilor le-a crapat atunci obrazul de rusine si fiul s-a ales cu o dojana aspra. Miercuri seara, copilul le-a scris cateva cuvinte pe o bucata de hartie si dus a fost.

"In scrisoare scria ca sa nu-l mai caute, ca nu-l gaseste, ca se duce undeva la 3 metri sub pamant. El considera ca maica-sa il certa, ca nu l mai iubeste, dar ea doar i-a facut morala, ca sa nu mai fure", povesteste tatal vitreg al copilului.

Aproape 40 de politisti si jandarmi au venit in sat, la chemarea parintilor. L-au cautat pe dealuri, prin casele abandonate, au mers si in gara din Targu Jiu, in cautarea baiatului. Nici macar cainii special dresati n-au dat de urma lui Marian.

Din fercire, copilul s-a intors acasa. Politistii vor sta de vorba cu el si incearca sa afle ce l-a determinat sa-si ia lumea in cap si pe unde a ratacit din momentul in care a disparut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu