marime text:

Un barbat isi cauta cu disperare iubita, disparuta de 2 luni de acasa

La aproape doua luni de la disparitia iubitei sale, un barbat din Targoviste se da de ceasul mortii, ca nu mai are nicio veste de la femeia cu care si-a petrecut ultimii 20 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A facut tot ce i-a stat in putinta pana acum. A vorbit cu toate cunostintele si rudele care ar fi putut sa o gazduiasca si a cerut si ajutorul politistilor, dar a fost in zadar.

Disparitia femeii in varsta de 41 de ani ridica foarte multe semne de intrebare. S-a intamplat inainte de Craciun, cand oamenii abia taiasera porcul.

La un moment dat, stapana casei a mers sa arunce ceva la raul care trece la cel mult 400 de metri de casa, dar nu s-a mai intors.

Semn ca nu vroia sa plece pur si simplu, este chiar imbracamintea ei: purta doar un halat si o basma pe cap in momentul disparitiei. Iar partenerul ei exclude cun inversunare ca si-ar fi putut dori moartea pentru ca se intelegeau bine.

Florica are 41 de ani. Este de fel dintr-o localitate din Giurgiu, dar de 20 de ani traia in Dambovita. Avea un trai linistit langa acest barbat, chiar daca pana acum nu au avut copii. 

Florica are 1,60 metri inaltime, 60 de kilograme, fata ovala si ochi caprui. In momentul disparitiei purta un halat albastru, pantaloni negri si un batic visiniu.
 
Cum cercetarile de pana cum n-au dat niciun rezultat in Dambovita, oamenii legii vor extinde cautarile si in judetele din apropiere.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu