marime text:

Un barbat este cautat de doua saptamani. Si-a culcat baietelul de 8 ani, iar apoi a disparut fara urma!

Strigat de durere in judetul Mures. De doua saptamani, o femeie isi cauta sotul disparut fara urma. A plecat fara sa spuna un cuvant, fara sa lase vreo explicatie. Si-a lasat copilul si nevasta si dus a fost. Daca la inceput, credea ca o parasise pentru alta, acum femeia a ajuns sa spuna ca s-ar bucura sa fie asa, numai sa nu i se fi intamplat o nenorocire.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iosif  parea un barbat dedicat familiei sale. Inainte sa dispara, si-a scos baietelul in varsta de 8 ani la plimbare, apoi l-a culcat si a plecat, lasandu-l singur in casa.

Femeia intrase in tura de noapte la hotelul din Sovata, unde lucreaza. Dimineata, cand a ajuns acasa, a incremenit: sotul ei nu era nicaieri. Din fericire, baiatul a dormit neintors si nu si-a dat seama ca tatal n-a fost langa el.

Dupa ce a scotocit prin lucrurile sotului sau, femeia si-a dat seama ca acesta plecase la el doar cu buletinul si 50 de lei. Nu putea sa ajunga prea departe, dar cu toate acestea, in zilele urmatoare, politistii l-au cautat si in Ungaria, unde mai fusese la lucru. Fara vreun rezultat.

Oamenii se intreaba de ce ar fi plecat Iosif de langa ai sai, dar nu reusesc sa gaseasca un raspuns. Familia lui nu avea probleme financiare si, cel putin aparent, nici alte necazuri.

Sotia barbatului isi frange mainile de disperare, iar speranta ca isi va mai afla barbatul in viata se stinge cu fiecare zi care trece.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu