marime text:

REVOLTATOR! Parinti prea beti ca sa-si dea seama ca le-a disparut copilul de 24 de ore!

Inconstienta unor parinti din judetul Sibiu ar putea fi platita cu viata nevinovata a copilului lor. Prea ocupati sa dea pe gat sticlele de alcool, au uitat de baietelul de 6 ani care a disparut inca de duminica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tarziu, cand i-au observat disparitia, au anuntat si politia, dar pana acum nimeni nu a aflat nimic despre copil.

De luni dupa-amiaza toata suflarea din comuna sibiana Atel il cauta pe Alexandru, un baietel de 6 ani, care nu a mai fost vazut de duminica seara. In ziua de Rusalii, parintii lui au fost mai preocupati de petrecere decat de el.
 
De cand au auzit ca Alexandru a disparut, toti vecini sunt in alerta. Au chemat si pompierii care au inceput sa-l caute in paraul din spatele casei.

Alexandru nu a avut parte de o copilarie fericita. Neglijati adeseori de parinti, atat el cat si fratele lui mai mare au fost luati in urma cu doi ani din sanul familiei si dusi intr-un centru de plasament. Dupa 9 luni, au fost reincredintati familiei, pentru ca autoritatile au decis sa le dea acestor parinti o a doua sansa.

De data aceasta insa, nu se mai poate trece cu vederea aceasta neglijenta care ar putea fi platita cu viata copilului.

Oamenii risca sa fie decazuti din drepturi si sa-si piarda si cel de-al doilea copil. Pana atunci insa, cautarile au fost reluate marti dimineata. Zeci de pompieri, politisti, rude si localnici incearca sa gaseasca un indiciu cat de mic care sa-i duca pe urmele lui Alexandru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu