marime text:

Le-a dat uitarii pe cele 19 foste neveste si a disparut fara urma! Copiii il cauta disperati

Are 73 de ani, un ochi de sticla si o faima de Don Juan. Un barbat din judetul Gorj care a adus atatea femei la altar de-a lungul vietii sale incat si apropiatii lui le-au pierdut numarul, le da acum emotii mari rudelor sale. Omul a disparut in timpul unui concediu pe care si-l petrecea la Herculane.
Le-a dat uitarii pe cele 19 foste neveste si a disparut fara urma! Copiii il cauta disperati

Cei din familie, care au cerut intre timp si ajutorul politiei, nici nu stiu la ce sa se astepte. Se gandesc si la varianta ca omului sa i se fi aprins iar calcaiele dupa cineva si sa fi inceput o noua poveste de dragoste.

Fiul cel mare al domnului Vasile, copil din prima lui casatorie, il cauta acum ingrijorat. De doua luni il stia la recuperare, la Herculane. La inceput a trimis semne de viata acasa, dar la un moment dat s-a oprit brusc.

Fiul barbatului s-a dus sa-l caute la Herculane si a gasit o pensiune in care omul se cazase pentru cateva zile. Nici urma insa de el acolo. In camera pe care o inchiriase a gasit doar o poza in care tatal lui este cu una dintre nevestele sale - 19, dupa ultima numaratoare a fiului sau.

Vasile Oproiu are 1,75 metri inaltime, un ochi de sticla si o constitutie atletica. Era imbracat in pantaloni si sacou de culoare neagra in momentul disparitiei. Familia este foarte ingrijorata si ii roaga pe cei care il recunosc sa sune de urgenta la 112.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu