marime text:

Isi cauta cu disperare sotul, alaturi de care a trait 41 de ani

De mai bine de un an, de cand barbatul langa care a trait o viata a disparut fara urma, o femeie din Mures a uitat si sa zambeasca. L-a cautat luni in sir cu disperare, s-au implicat si politisiti, dar in zadar. Femeia nici nu mai spera sa il gaseasca in viata, dar ar vrea sa-i decopere macar trupul, ca sa-l poata ingropa crestineste.
Isi cauta cu disperare sotul, alaturi de care a trait 41 de ani

Barbatul in varsta de 66 de ani a plecat de acasa in februarie anul trecut. La ora 4 dimineata s-a ridicat din pat, de langa sotia lui si de atunci, n-a mai dat nicio veste.

Multe saptamini dupa disparitia omului, politistii au periat fiecare metru patrat din padurile din apropiere si au cercetat toatealbiile  raurilor din imprejurimi.

Sotia barbatului si-a pierdut speranta ca l-ar mai putea gasi in viata. I-a incoltit in suflet gandul ca si-a pus capat zilelor, mai ales ca tocmai inaintea disparitiei, barbatul aflase ca sufera de diabet.

Familia omului a lipit afise in tot orasul Reghin si in satele din jur, in speranta ca cineva le-ar putea da un indiciu cat de mic despre locul unde ar putea fi barbatul.

Rudele barbatului spera totusi sa-l gaseasca - viu sau mort. Daca nu mai este in viata, macar il vor putea ingropa aproape de casa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu