marime text:

Fata de 14 ani, disparuta de acasa, dupa ce mama i-a reprosat relatia cu un tanar de 21 de ani!

O fata de 14 ani, din Dambovita, a gasit calea cea mai cruda sa le dea o lectie apropiatilor sai. Dupa ce mama ei a certat-o ca ii sta capul numai la baieti in loc de scoala si i-a reprosat ca se vede cu un baiat cu 7 ani mai mare decat ea, fata a disparut de acasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acum, bietii oameni se tem sa nu-si fi facut vreun rau.

Mama Florentinei recunoaste ca i-a cerut fara ocolosuri sa uite de baiatul de 21 de ani. Desi copila luase o nota buna la evaluarea nationala, mama tot se temea ca o iubire timpurie i-ar putea strica viitorul.

Imediat dupa ce si-a confruntat mama, Florentina si-a sunat iubitul, dar acum el fie nu stie, fie nu vrea sa spuna ce era in mintea ei.

Dupa scurta intrevedere, fata sa intors in casa, dar peste noapte s-a strecurat iar afara si dusa a fost.

Florentina nu a luat la plecare niciun fel de bagaj. Are aproximativ 1 metru 65 inaltime, e slabuta, cu ochii verzi, parul blond si lung pana la umeri. Oricine o vede e rugat sa sune la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuMatache Macelarul (2011-06-27 21:54:22)
Are aproximativ 1 metru 65 inaltime, e slabuta, cu ochii verzi, parul blond si lung pana la umeri. Oricine o vede e rugat sa IMPUSTE!
raspunde »
sorin (2011-06-27 21:28:00)
ma oamenii buni ***** din astea este plina lumea nu le mai dati la tv ca va faceti de cacao. ele merg dupa p..a este clar majoritatea de mici le manca intre degete deci nu le mai luati apararea ca nu merita timpul pierdut cu fufe.
raspunde »
apache (2011-06-27 19:36:32)
...acum de fiecare data cand o proasta in calduri fuge de acasa trebuie sa faceti din asta o stire ?
raspunde »