marime text:

Copil de 13 ani, disparut. Mama lui crede ca a plecat in cautarea tatalui, care l-a parasit cand era mic

"Disperare" este cuvintul care defineste cel mai bine ce simte o mama din judetul Cluj, care nu mai stie nimic despre soarta baiatului ei de 13 ani, disparut din luna septembrie. L-a trimis cu bicicleta pana la posta, iar ultima imagine cu copilul indepartandu-se pe ulita ii va ramine intiparita ca un fier inrosit in minte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Alexandru este cel mai mare dintre fratii sai si un ajutor de nadejde pentru mama lui. Baiatul invata foarte bine, era cuminte si ascultator, iar mama si bunica lui nu mai au somn de cand a plecat de langa ele.

Cel mai tare se tem ca baiatul ar fi pornit in cautarea tatalui sau, care l-a parasit cand era foarte mic. L-a revazut insa de curand si atunci, barbatul i-a promis ca ii va trimite cadouri, scrisori si chiar il va invita sa petreaca mai mult timp cu el si noua sa familie.

Dupa ce a plecat, insa, n-a mai dat nicio veste, iar mama copilului se teme acum ca Alexandru a pornit in cautarea unui barbat despre care stie doar ca il cheama Marian si locuieste in Bucuresti. Politistii au luat insa legatura cu tatal, dar acesta spune ca baiatul nu a ajuns la el.

O vreme, impresionata de suferinta baiatului, mama lui i-a dat cateva pachete cu dulciuri si jucarii, facute chiar de ea, dar i-a spus ca sunt de la tatal sau. Cand Alexandru a aflat adevarul, a fost distrus.

Alexandru are 1 metru 45 inaltime, 38 de kilograme, par castaniu si ochi verzi-caprui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu