marime text:

Cautarile unui baiat disparut, reluate dupa 12 ani!

O raza firava de speranta a renascut in sufletele rudelor unui baiat din judetul Satu Mare, care a disparut in urma cu 12 ani. Politistii au reluat acum cautarile, dupa ce au realizat o noua fotografie de-a lui, printr-o tehnica de imbatranire digitala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Altfel baiatul ar fi imposibil de recunoscut, avand in vedere ca avea doar 3 ani cand a disparut.

Bunicii isi amintesc cu mult drag de Attila: era o comoara de copil, frumos si cuminte ca un ingeras. Cateva minute l-au scapat din ochi in urma cu 12 ani, cand se juca intr-o groapa de nisip din fata portii si de atunci nu l-au mai vazut.

Pe vremea aceea oamenii locuiau in Petrosani si il lasasera pe Attila in grija bunicilor, iar acum sunt la munca in Franta, dar nu si-au pierdut nicio clipa speranta ca intr-o zi vor primi vesti despre baietelul lor pierdut.

Buncii presupun ca a fost rapit din fata portii, iar ghinionul teribil a facut ca niciun vecin sa nu observe nimic. Attila a fost cautat atunci luni in sir de politisti si de rudele naucite de durere, iar acum toata lumea isi pune sperante in noile fotografii care ar putea duce la indentificatea copilului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu