marime text:

Bucurie dupa 22 de ani de chin - o mama si-a regasit fiul pierdut in 1988

22 de ani de griji imense si ganduri negre au luat sfarsit astazi pentru o mama care a primit vestea ca fiul ei, dat disparut in 1988, traieste!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Constanta Tudor a asteptat cu sufletul la gura rezultatul testelor ADN care aveau sa-i aduca cea mai buna veste din ultimii 22 de ani. Speranta i-a renascut in inima in urma cu cateva luni cand politistii care i-au recoltat probe de saliva, sange si par, i-au spus ca exista o sansa sa-i fi gasit copilul.

In timp ce mama indurerata isi cauta baiatul pe strazile Bucurestiului, la cateva luni de la disparitie un baietel era gasit in Oradea. Avea deficiente de vorbire si nu stia decat sa spuna ca-l cheama "Dan". Cum nimeni nu a facut legatura intre cele doua cazuri, a fost internat la un orfelinat iar la varsta de 14 ani a primit o noua identitate.

Anul trecut, cand Politia Romana a inceput o campanie de identificare a persoanelor disparute si gasite in vremea cand tehnica nu-i ajuta pe agenti in niciun fel, un anchetator a sesizat asemanarea intre doua poze. 

Insa in curand, Constanta Tudor, la randul ei crescuta intr-un orfelinat, isi va strange baiatul in brate. Asta daca va reusi sa adune bani pentru drum - ramasa somera, nu are acum niciun venit.

Acum Dan, are 30 de ani. A terminat o scoala profesionala, lucreaza la o firma ca zidar si traieste alaturi de alti cativa tineri aflati sub protectia directiei de asistenta sociala Bihor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu