marime text:

A plecat dupa un brad de Craciun si n-a mai gasit drumul spre casa! Salvamontistii rascolesc padurile

Plecat in cautarea unui brad de Craciun, care sa aduca bucurie familiei sale, un barbat de 45 de ani Caras Severin s-a ratacit in padure si n-a mai dat niciun semn de aproape 24 de ore.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Apropiatii lui sunt innebuniti de griji si au cerut ajutorul salvamonitistilor care au pornit dupa el. Din pacate, inca n-au gasit nici o urma.

Cand familia a reusit sa ia legatura cu barbatul, acesta le-a dat o veste infricosatoare. Se pierduse in desisul padurii si nu mai gasea drumul spre casa. Pana la 5 dimineata, oamenii au tot vorbit cu el la telefon, dar de atunci nu mai stiu nimic.

Inca de joi seara de la ora 20.00, mai multe echipe de salvatori au plecat in cautarea barbatului. Operatiunile s-au desfasurat cu dificultate din cauza ninsorii puternice si a vantului naprasnic care s-a abatut in zona Anina-Oravita, acolo unde s-au desfasurat cautarile.

Vineri dimineata, 40 de salvamontisti au plecat pe urmele celui disparut, insa nu au gasit niciun semn de viata. Dupa ce omul si-a petrecut intreaga noapte pe un ger cumplit, atat familia cat si salvatorii se tem de ce e mai rau. Se infioara la gandul ca omul ar fi putut sfarsi inghetat, sau sa fi cazut prada animalelor salbatice care bantuie prin zona.

Apropiatii se roaga sa fie gasit in viata si nu isi pierd speranta chiar daca sansele sa mai fie gasit in viata scad de la o ora la alta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu