marime text:

A fugit de la familia care il luase in plasament, speriat ca va fi pedepsit pentru notele proaste

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, crescut cu dragoste de o familie care il luase in plasament, a fugit de acasa, lasand in urma multa ingrijorare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca se temea de o posibila pedeapsa pentru notele mici pe care le adunase la scoala. Oamenii care il aveau in grija se dau de ceasul mortii ca nu mai stiu nimic de el de patru zile, mai ales ca baiatul sufera si de o afectiune cardiaca.

Sabina si Cornel Lupu sunt disperati. Il cresc pe Vasilica de sase ani si il ingrijesc ca pe ochii din cap. Pana acum, baiatul nu le-a facut nici o problema. Sambata insa a disparut de-acasa fara urma. 

Vinerea trecuta, cei doi soti trebuiau sa ajunga la o sedinta cu parintii, la scoala baiatului, dar Vasilica nu i-a anuntat.

In ciuda notelor mici din ultima vreme, profesorii nu se plang de baiat.

Intre timp, cei de la Protectia Copilului au pornit propria ancheta, iar politistii au aflat ca l-ar fi vazut cineva pe baiat in orasul Vaslui. Oricine poate da detalii despre el este rugat sa sune la 112.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu