marime text:

Zeci de minori din Arad abuzati de homosexuali si pedofili in bordelurile din Germania

Zeci de tineri din Arad, care nu au implinit inca 18 ani, au cazut in plasa unei retele care se ocupa cu traficul de minori. Momiti cu slujbe bine platite in Germania, baietii era obligati, odata ajunsi acolo, sa intretina relatii intime cu clientii unor bordeluri frecventate de homosexuali si pedofili.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Gruparea de homosexuali care racola tineri cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani era supravegheata de politisti de cel putin doi ani. Surse din cadrul anchetatorilor spun ca adolescentii erau scosi din tara cu acte in regula, cu ajutorul unei hartii semnate chiar de parintii lor.

Odata ajunsi in Germania, tinerii erau obligati sa se prostitueze pentru sume cuprinse intre 50 si 100 de euro. Pana acum, oamenii legii au stabilit ca cel putin 20 de tineri au fost traficati, insa se banuieste ca numarul lor este mult mai mare.

In urma descinderilor de joi de la Arad, politistii au retinut doi membrii ai retelei si cinci adolescenti care au fost adusi la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis pentru audieri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu