marime text:

ZDROBIT de un copac - cel mai crunt mod in care poate muri un sofer!

A atipit cateva secunde, insa a fost suficient ca sa-si piarda viata. Un barbat de 35 de ani din Braila a murit intr-un cumplit accident de circulatie, dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un copac de pe marginea drumului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Accidentul s-a petrecut pe Drumul European 584, Braila - Slobozia, in apropiere de localitatea Valea Canepii. Soseaua era libera, dar soferul unui autoturism a pierdut din senin controlul volanului, iar masina in care se afla s-a izbit violent de un copac de pe margine.
 
Medicii care au sosit rapid la fata locului nu a mai putut decat sa constate decesul victimei. Rudele barbatului spun ca avea in ultima vreme necazuri si in ultimele nopti nu putuse sa doarma. De aceea, oamenii cred ca barbatul, obosit, a adormit la volan.
 
Politistii asteapta acum rezultatul necropsiei, ca sa afle daca barbatul nu suferea cumva de vreo boala si i s-a facut rau in timp ce se afla la volan.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu