marime text:

Viteza si ploaie - de-atat e nevoie pentru un accident pe DN1

Viteza si ploaia care uda asfaltul au pacalit-o urat pe o soferita tanara si lipsita de experienta. Circula pe DN1, catre Capitala, si nu mai avea mult pana la destinatie cand a pierdut controlul masinii. A intrat pe contrasens si a lovit doua masini.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

La volanul unei masini rapide, femeia venea marti seara catre Capitala, impreuna cu doua tinere. Langa Saftica, a intrat cu viteza intr-o curba periculoasa si automobilul i-a scapat de sub control. A spart balizele de pe mijlocul drumului si a intrat pe contrasens.

In ultima masina lovita erau doi soti care n-au avut norocul sa scape teferi. De ingrijiri medicale, pe care le-au primit tot la spital, au avut nevoie si cele doua fete care o insoteau pe soferita cea imprudenta.

Soferii spun ca nu e primul accident in acel loc.

Din cauza accidentului, traficul in zona a fost ingreunat zeci de minute. Daca cercetarile politistilor vor arata ca tanara este vinovata de producerea accidentului, ea se poate alege cu dosar penal pentru vatamare corporala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu