marime text:

Violatorul de batrane - a luat la rand tot satul, inclusiv pe matusa lui

Naravul rau care l-a impins pe un tanar de 27 de ani din judetul Timis sa violeze, se pare, mai multe femei, l-a dus acum direct in fata politistilor. Ultima lui victima, o femeie de 62 de ani, si-a facut curaj si i-a povestit unei vecine ca individul a intrat in casa ei cu fata acoperita, a trantit-o la pamant si a batjocorit-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batrana a iesit din casa in puterea noptii inarmata cu o lanterna. Auzise zgomote in curte si s-a dus sa vada cine e. Nu a mai apucat sa spuna nimic pentru ca violatorul a sarit pe ea.

Abia in zori victima a gasit putere sa ceara ajutori in vecini.

Anchetatorii aflasera din sat ca mai multe femei fusesera violate in ultima perioada insa, extrem de speriate, ele nu au depus plangere la politie. Din aproape in aproape, politistii au aflat ca una dintre femeile care cazuse victima violatorului era chiar matusa acestuia, care l-a recunoscut. 

Asa ca imediat l-au luat la intrebari pe suspect. Strans cu usa, tanarul a recunoscut ca el este cel care a violat-o pe batrana de 62 de ani. Barbatul a fost dus in fata judecatorilor, cu propunerea de arestare preventiva pentru viol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu