marime text:

VIOLATA si BATUTA pana la ultima suflare de un tanar care-i putea fi nepot!

O biata femeie de 87 de ani, din Borsa, a sfarsit int-un mod atat de cumplit incat rudele ei nu pot sa inteleaga de ce i-a fost harazita o soarta atat de cruda, cand ea a fost buna ca painea lui Dumnezeu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batranica a inchis ochii dupa ore in sir in care un tanar din satul ei a batut-o si a violat-o. A fost si prins intre timp si va ajunge dupa gratii, dar asta e o slaba consolare pentru rudele victimei.

Femeia locuia singura de ani de zile, dar rudele aveau grija sa o viziteze des, cu de-ale gurii, mai ales ca in ultima vreme se simtea tot mai slabita si avea nevoie de ajutor in gospodarie.

"E victima perfecta", si-a spus probabil tanarul de 23 de ani, care a intrat in toiul noptii pestea ea, a violat-o si a ucis-o in bataie.

Dimineata, o ruda a gasit o imagine de groaza in casa batranei: totul era rascolit, iar femeia zacea zdrobita pe podea, aproape dezbracata.

In cateva ore, politistii au ajuns si la suspect, care a primit un mandat de arestare pentru 29 de zile, iar acum se afla sub paza la spitalul din Sighetul Marmatiei, pentru expertiza neuropsihiatrica.

Daca medicii vor constata ca a avut discernamant cand a ucis-o pe femeie, risca si 25 de ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu