marime text:

Violata de propriul tata. Vreme de opt luni a cerut ajutor, dar nimeni n-a vrut s-o asculte

De ce se temea n-a scapat. O fata de 17 ani si-a trait ultimele opt luni sub teroarea propriului ei tata care a incercat in repetate randuri sa profite de ea, iar duminica noapte nu i-a mai putut tine piept. Copila a fugit in toiul noptii in casa unei matusi si i-a marturisit ca parintele ei a violat-o.
Violata de propriul tata. Vreme de opt luni a cerut ajutor, dar nimeni n-a vrut s-o asculte

Cumplit este ca fata s-a tot plans in ultimul timp ca propriul ei parinte ii da tarcoale, dar cei din jur s-au gandit sa-i treaca barbatului cu vederea aceste iesiri.

Adolescenta care mai are putin pana la varsta majoratului locuieste singura cu tatal ei de mai bine de opt luni. Cand a plecat in Italia, mama fetei l-a lasat pe sotul ei sa o ajute pe fata pe ultima suta de metri la liceu si eventual sa intre la o facultate buna. Dar gandurile lui erau altele.

Fata, eleva la un liceu din Constanta, a plecat duminica noapte de acasa imediat dupa ce s-ar fi petrecut violul. S-a dus direct in casa matusii sale, unde a cerut adapost si a povestit  prin ce a trecut: "Pana sa dormim, a baut doua pahare cu bere, dupa care a baut si vodca. La ora 4 dimineata tatal meu a abuzat de mine. Mama este in Italia si nu este pentru prima data cand abuzeaza de mine".

Matusa fetei, care stia demult ca fata mai fusese incoltita de tatal ei, s-a dus acum direct la politie: "A mai incercat ce a vrut el sa faca, noi am vrut sa-l declaram la politie, dar ne-a fost mila de el, insa acum a intrecut masura". Oamenii legii au pornit imediat o ancheta, iar la aceasta ora il audiaza pe barbat.

Daca se va stabili ca tatal fetei este vinovat de viol, el risca ani grei de inchisoare. Cazul a intrat si in atentia psihologilor de la Directia pentru Protectia Copilului care o vor ajuta pe fata sa-si revina dupa aceasta incercare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariugeorgeta (2011-06-09 18:05:07)
buna ma numesc georgeta si eu am patit la fel tatal meu ma violat de cind eu aveam 8 ani pana 17 ani viata mea a fost ca in iad nu am spus la nimeni nimic de rusine si de frica de el
raspunde »
o alta cristina (2010-11-04 10:38:03)
Cum adica - "A mai incercat ce a vrut el sa faca, noi am vrut sa-l declaram la politie, dar ne-a fost mila de el, insa acum a intrecut masura"???!!!! Cum adica le-a fost mila de el????!!!!! Nu pot pricepe !!!! Adica fata spune ca e agresata sexual de TATAL ei ...si nimeni nu a luat masuri ????!!! Dar si ea , 17 ani ...e o virsta care pricepi ca nu e normal ce incearca tatal sa faca cu ea...de ce nu sa dus direct la politie daca a vazut ca asa zisele rude nu reactioneaza...ba mai mult al compatimesc pe bietul om (motivul ca no avea muiere??!!)Sau putea la scoala sa vb cu diriginta !!! Nu inteleg cum adolescentele astea asteapta sa se intimple violul si dupa aceea vb sau sunt violate de mai multe ori de aceeasi persoana si dupa o peroada lunga (de multe ori ...ani la rand) reclama.... Cidata lume ....
raspunde »
cristina (2010-10-30 02:06:48)
eu pe nenorocitzi astia i-as lega de un copac, le-as smulge cu penseta bucatele de carne , le-as pune sare si i-as lasa sa se chinuie ca sa vada cst rau pot face acestor copii. nu va ganditzi ca sunt bolnava psihic ca-ci sunt perfect sanatoasa. am 25 de ani si sunt mama a 2 copii sunt minunati. daca protectia dragostea si afectiunea nu vin de la parinti atunci de la cine?
raspunde »