marime text:

Violata de propriul tata. Vreme de opt luni a cerut ajutor, dar nimeni n-a vrut s-o asculte

De ce se temea n-a scapat. O fata de 17 ani si-a trait ultimele opt luni sub teroarea propriului ei tata care a incercat in repetate randuri sa profite de ea, iar duminica noapte nu i-a mai putut tine piept. Copila a fugit in toiul noptii in casa unei matusi si i-a marturisit ca parintele ei a violat-o.
Violata de propriul tata. Vreme de opt luni a cerut ajutor, dar nimeni n-a vrut s-o asculte

Cumplit este ca fata s-a tot plans in ultimul timp ca propriul ei parinte ii da tarcoale, dar cei din jur s-au gandit sa-i treaca barbatului cu vederea aceste iesiri.

Adolescenta care mai are putin pana la varsta majoratului locuieste singura cu tatal ei de mai bine de opt luni. Cand a plecat in Italia, mama fetei l-a lasat pe sotul ei sa o ajute pe fata pe ultima suta de metri la liceu si eventual sa intre la o facultate buna. Dar gandurile lui erau altele.

Fata, eleva la un liceu din Constanta, a plecat duminica noapte de acasa imediat dupa ce s-ar fi petrecut violul. S-a dus direct in casa matusii sale, unde a cerut adapost si a povestit  prin ce a trecut: "Pana sa dormim, a baut doua pahare cu bere, dupa care a baut si vodca. La ora 4 dimineata tatal meu a abuzat de mine. Mama este in Italia si nu este pentru prima data cand abuzeaza de mine".

Matusa fetei, care stia demult ca fata mai fusese incoltita de tatal ei, s-a dus acum direct la politie: "A mai incercat ce a vrut el sa faca, noi am vrut sa-l declaram la politie, dar ne-a fost mila de el, insa acum a intrecut masura". Oamenii legii au pornit imediat o ancheta, iar la aceasta ora il audiaza pe barbat.

Daca se va stabili ca tatal fetei este vinovat de viol, el risca ani grei de inchisoare. Cazul a intrat si in atentia psihologilor de la Directia pentru Protectia Copilului care o vor ajuta pe fata sa-si revina dupa aceasta incercare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu