marime text:

Violata cu BESTIALITATE, pana i-a fost rupt bazinul si un picior!

Cine stie ce pofte bolnave i-a starnit o femeie din judetul Bacau unui individ care a tabarat pe ea si a violat-o. Victima are nu mai putin de 78 de ani si acum e toata sfaramata, la spital, in timp ce pe agresor il cauta politistii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a tabarat pe victima chiar in curtea ei. Batrana si vaduva, fara nimeni care sa o protejeze, femeia nu i-a putut opune rezistenta. A fost trantita la pamant, apoi batuta si tarata in casa, unde a fost violata. Oamenii legii il privesc cu suspiciune pe un tanar de 18 ani, din judetul Vaslui.

Baiatul isi facea veacul de cateva zile prin sat si isi cauta de lucru prin gospodarii. Din descrierea batranei, atat cat a reusit ea sa-l vada printre lovituri, dar si din spusele altor localnici, politistii cred ca el este cel pe care il cauta.

Dupa fapta insa a disparut si acum este cautat pentru audieri. Intre timp, victima este internata la Bacau. Din cauza bataii primite are bazinul rupt si un picior fracturat, iar medicii incearca sa-i aline suferinta.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu